CleanJack breidt haar software verder uit

Met feedbackfunctie meer communicatie met schoonmaakmedewerker mogelijk

DEN HAAG – Tijd- en aanwezigheidsregistratiesysteem CleanJack staat al jaren bekend als hét moderne digitale kloksysteem in de schoonmaakbranche. Maar het systeem biedt nog veel meer toepassingen. De meest recent toegevoegde functie is de feedbackfunctie. Schoonmakers kunnen nu – via bijvoorbeeld de klokterminal – aangeven dat een taak is uitgevoerd.

Of rapporteren over lokale omstandigheden. Ook wordt het voor een schoonmaakmedewerker mogelijk om uren te registreren op verschillende projecten. Bij het inklokken kan hij of zij in een menu aanvinken op welk projectnummer de uren moeten komen.

Dit is handig wanneer op een locatie meerdere werkorders worden uitgevoerd. Rayonleiders houden zo overzicht van bestede uren en uitgevoerde taken. De feedbackfuncties werken op mobiele en vaste klokterminals, én op smartphones met CleanJack-apps.

Elke dag werkinstructie op het display

De feedbackfunctie is een aanvulling op de al langer bestaande mogelijkheid om via CleanJack schoonmaakmedewerkers informatie te geven over hun taken. Op het display van de klokterminal of smartphone verschijnen bijvoorbeeld werkinstructies. Dit borgt onder andere de uitvoering van periodieke taken en een snelle oplossing van klachten.

Digitaal schoonmaakprogramma

Hoe werkt het? In het centrale systeem stel je per locatie eenmalig het werkprogramma in. Daarna ontvangen schoonmaakmedewerkers automatisch op het juiste moment instructies.
Daarnaast kan een objectleider zelf ook extra aandachtspunten of opmerkingen over de schoonmaak invoeren. Op het display van de klokterminal of smartphone krijgen schoonmakers hiervan een vertoning. Dit biedt hun de mogelijkheid om opmerkingen van de opdrachtgever direct te verwerken in het dagprogramma. Daarmee ben je als schoonmaakbedrijf eventuele klachten voor.

Geen dure smartphones nodig

Tijd- en aanwezigheidsregistratie neemt de laatste jaren een enorme vlucht. CleanJack is in deze markt een laagdrempelig systeem voor iedereen. Voor zowel kleine als grote schoonmaakbedrijven en voor zowel kleine als grote locaties.
Een groot voordeel is dat schoonmakers geen dure smartphones en dito abonnementen nodig hebben. En schoonmaakbedrijven hoeven niet te investeren in ingewikkelde systemen om het schoonmaakproces te borgen en monitoren.

Ook meer uit CleanJack halen?

Wilt u meer weten over de nieuwste functies van CleanJack? Of bent u facility manager of schoonmaakondernemer en wilt u meer informatie over tijd- en aanwezigheidsregistratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan leggen we uit wat het voor uw schoonmaakproces kan betekenen.

CleanJack breidt haar software verder uit


MasterKey en CleanJack gaan samenwerken
Bekijken →
European Cleaning Journal vraaggesprek met Niels van den Berg
Bekijken →
CleanJack introduceert 6-e generatie klokterminal
Bekijken →

Delen

Stuur ons een berichtje